Šport > Nogomet
704 ogledov

Lewandowski se je le smejal obtožbam na svoj račun

Lewandowski Epa
Robert Lewandowski se je odzval na obtožbe v zvezi z domnevno neprimernim odnosom do 16-letnega soigralca.

Poročali smo o dogajanju na tekmi španskega prvenstva med Barcelono in Deportivom, po kateri je zmago katalonskega velikana zasenčil domnevno napet odnos med strelcem dveh golov Robertom Lewandowskim in Barçinim komaj 16-letnim upom Laminom Yamalom.

Kritike dežujejo Šport Lewandowski na udaru zaradi ravnanja s 16-letnikom

Lewandowski se je po enem izmed napadov jezil na mladeniča, ker mu ni podal žoge, kmalu zatem pa naj bi zavrnil njegovo opraviličo. Posnetek je bil sicer prirejen, saj je Lewandowski jezno reagiral šele dve minuti po tem, ko naj bi ignoriral soigralčevo roko. Kljub temu so španski mediji poročali o drugačnem zaporedju dogodkov, s čimer so poljskega veterana prikazali v slabi luči.

Izkušeni poljski napadalec se je ob očitkih na svoj račun, ki so deževali z vseh strani, zgolj nasmejal. "Da sem ignoriral Yamala? Glede tega nimam kaj komentirati, to je bilo čisto naključje. Med tekmo se včasih derem na igrišču, kar je povsem normalno," je bil odločen 35-letnik.

Lewandowski | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.