Šport > Nogomet
15 ogledov

Löw še dve leti nemški selektor

Joachim Löw naj bi bil pod nadzorom homoseksualcev, trdi Michael Becker. (Foto: Žurnal24 main
Selektor Joachim Löw, ki je tako uspešno Bastiana Schweinsteigerja, Thomasa Müllerja, Miroslava Kloseja ... povedel do bronaste kolajne na letošnjem mundialu, bo vsaj še dve leti nemški selektor.

Joachim Löw bo še naprej vodil nemško nogometno reprezentanco. Kot poročajo nemški mediji, bo selektor, ki je Nemčijo na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki pripeljal do tretjega mesta, podpisal novo dveletno pogodbo. Na čelu elfa bo ostal do konca evropskega prvenstva 2012, ki bo na Poljskem in v Ukrajini.

Imam dovolj motivacije, da vodim in še naprej razvijam to moštvo.
Joachim Löw
"Vesel sem, da bom še naprej selektor Nemčije. Na svetovnem prvenstvu smo se imeli res lepo. Komaj čakam na naslednji izziv. Imam dovolj motivacije, da vodim in še naprej razvijam to moštvo," je ob podpisu nove pogodbe dejal Löw. Ni se še odločil, kdo bo kapetan v kvalifikacijah za Euro 2012 - ali povratnik po poškodbi in prejšnji kapetan Michael Ballack ali pa Phillip Lahm, ki je bil kapetan v Južni Afriki. "Najprej bom govoril z vsemi igralci in odločitev kot prvo sporočil kapetanu osebno."

Nemški mediji prav tako poročajo, da bo zveza podaljšala sodelovanje z vsem strokovnim štabom in tudi direktorjem reprezentance Oliverjem Bierhoffom. Nemčija bo 11. avgusta igrala prijateljsko tekmo z Dansko, septembra pa se začnejo kvalifikacije za Euro 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.