Šport > Nogomet
44 ogledov

Messi bruhal, Di María težko dihal

argentina mascherano messi
1/7
Facebook
Argentinska reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi za SP 2014 remizirala z Bolivijo. Nogometašem je največ preglavic povzročala geografska lega mesta La Paz, ki leži na nadmorski višini 3600 metrov. Lionel Messi naj bi med polčasoma celo bruhal, medtem ko je Ángel Di María potreboval kisik.

Tekma med Bolivijo in Argentino se je končala z neodločenim izidom (1:1), saj se gostje nikakor niso mogli privaditi na visoko nadmorsko višino bolivijskega mesta La Paz. Le ta leži na višini 3600 metrov, kar je povsem izmučilo Lionela Messija in Ángela Di Marío, ki sta sopla za zrakom. ''Grozno je igrati na takšni nadmorski višini, zato je remi za nas dober rezultat. Vedno, ko poskusiš igrati v hitrejšem ritmu, nato potrebuješ počitek. Nekateri igralci so trpeli za glavobolom in vrtoglavico,'' je povedal Messi.

Bolivija je povedla v 25. minuti, Argentinci pa so izenačili minuto pred koncem prvega polčasa. Messi, ki se na tekmi ni vpisal med strelce, je imel v zadnjih minutah priložnost za zmago, ko je pobegnil branilcu in se znašel iz oči v oči z vratarjem Sergiom Galarzo, trenutek neodločenosti pa je bolivijskemu čuvaju mreže omogočil, da je žogo izbil na varno.

Komentarjev 1
  • kapuhs 18:37 27.marec 2013.

    Reče se hlastal za zrakom. Sopiš takrat ko si napol med spočitim in upehanim stanjem. Prešpricali vsa domača branja kajne?