Šport > Nogomet
5329 ogledov

Messi za novo igračo odštel 13 milijonov evrov

lionel messi Epa
Družina enega najboljših nogometašev vseh časov bo potovala še bolj razkošno.

Nogometni superzvezdnik Barcelone Lionel Messi si je po poročanju argentinskega spletnega portala Doble Amarilla omislil zasebno letalo v vrednosti 15 milijonov ameriških zelencev oziroma dobrih 13 milijonov evrov. Argentinec bo luksuzno prevozno sredstvo koristil za lažje manevriranje med življenjem v Evropi in Južni Ameriki.

Letalo Gulfstream V (2004), ki je bilo kupljeno v ZDA in registrirano v Argentini, se ponaša s 16 prestižnimi in udobnimi sedeži, dvema kopalnicama, tuš kabino in dvema kuhinjama.

Messi je prav tako že poskrbel za manjše modifikacije. Rep letala po novem krasi številka 10, imena članov družine - Lea, Antonelle, Thiaga, Cira in Matea - pa so zapisana na stopnicah za vkrcavanje.

Letalo je po poročanju omenjenega spletnega portala v petek pristalo v Argentini. Parkirano bo v posebnem hangarju, ki ga bodo zgradili v mestu San Fernando.

messi letalo | Avtor: Doble Amarilla Doble Amarilla
messi letalo | Avtor: Doble Amarilla Doble Amarilla

Komentarjev 2
  • Žurnalček 22:28 08.december 2018.

    Če je to res ta avion, ki ga je kupil , se je zahebal , kajti letalo ima samo 2 motorja in ni primerno za prelet Atlantika , sploh pa ne za takega lovaša kot je Messi !