Šport > Nogomet
17 ogledov

"Mourinho mi je dejal, da poleti zapušča Madrid"

Mourinho Real Madrid Valencia pokal četrtfinale Copa del Rey EPA
Italijanski novinar, eden od redkih, ki je v dobrih odnosih s trenerjem madridskega Reala Joséjem Mourinhom, je zatrdil, da pozna načrte portugalskega stratega.

Novinar italijanskega Il Giornaleja Tony Damascelli je eden od redkih predstavnikov sedme sile, ki je v dobrih odnosih z Joséjem Mourinhem. Italijan je zdaj razkril, da mu je "The Special One" zaupal, da po koncu sezone zagotovo zapušča Real Madrid.

"Bila sva skupaj v Dubaju in sva se iskreno pogovorila. Dejal mi je, da po koncu sezone odhaja iz Madrida. Zagotovo," je zatrdil Damascelli. "Rekel je, da je v političnem interesu kluba, da zapusti Real in da ne more, ne sme več ostati v Madridu," je dodal.

Glede na vse zadnje špekulacije okrog odnosov v slačilnici moštva s stadiona Santiago Bernabéu so tako v svoj prav vse bolj prepričani tisti, ki trdijo, da je portugalski trener sprt s "španskim klanom" v Madridu, katerega vodji naj bi bila Sergio Ramos in Iker Casillas.

Mourinho naj bi novinarju povedal tudi, da je njegov poletni prestop v Paris Saint-Germain povsem mogoč. Mou je po svojem trenerskem stažu pri Interju ostal v dobrih odnosih z nekaterimi italijanskimi znanci, Damascelli je eden izmed njih.

Mourinho je v soboto sicer praznoval 50. rojstni dan. Danes se bo madridski Real na prvi tekmi polfinala Cope del Rey doma pomeril z Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.