Šport > Nogomet
11 ogledov

Naprej proti prvi ligi

olimpija1_sad_spo_290508_main Žurnal24 main
Olimpija Ljubljana se na sezono v drugi slovenski nogometni ligi pripravlja v bližini Kitzbühla. "Hočemo biti prvi, vidimo se na vrhu," je odločen Miran Pavlin.

Pod taktirko Danila Popivode in Janija Pateta nogometaši Olimpije v Sankt Ulrich am Pillerseeju trenirajo dvakrat na dan, danes pa se bodo srečali še z romunskim prvoligašem Argesom. Potem ko so z lahkoto preskočili nižjeligaške ovire, jih zdaj čaka težji zalogaj. Ekipi, v kateri je povprečna starost slabih 30 let, bo moral na pomoč pri naskoku na prvo ligo priskočiti mlajši rod skupaj z nekdanjimi legendarnimi reprezentanti.

 

Preberite še ...

Olimpija za Guinnessovo knjigo

Pavlin: Naj pridejo!
Eden izmed teh je Miran Pavlin, ki je za naš medij dejal: "Imamo vrhunske pogoje, lepo vreme, tako da smo zelo zadovoljni. Mislim, da bomo vrhunsko pripravljeni na novo sezono." In dodal: "Šele dober teden smo v pripravljalnem obdobju, a že proti Rudarju se je lahko videlo, da smo resna ekipa. Iz dneva v dan je bolje." O kritikih, ki zeleno-bele vidijo zgolj kot društvo veteranov, pa je dejal: "Kritiki, ki pravijo, da je Olimpija klub veteranov, naj pridejo na tekmo. Za zdajšnji vzpon se lahko zahvalimo tem igralcem, veteranom, kot jih kritizirajo. Ti so dokazali, da bodo klub pripeljali nazaj v prvo ligo." Glede ciljev v drugi ligi nekdanji reprezentančni kapetan nima pomislekov: "Hočemo biti prvi, vidimo se na vrhu." Za vrh, tako Pavlin, se bo Olimpija bojevala z Muro in Bonifiko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.