Šport > Nogomet
75 ogledov

Navijači Beriću zaželeli pogum

Robert Berić Profimedias
Robert Berić je bil danes operiran po poškodbi desnega kolena.

Robert Berić je bil danes operiran v bolnišnici Clinique Mutualiste Chirurgicale v St. Etienne, poseg pa naj bi potekal uspešno. Slovenski napadalec jo je skupil na vročem derbiju z Lyonom, ko ga je pri reziltatu 3:0 za Olympique grobo pokosil Jordan Ferri. Krčan bo zaradi poškodbe kolenskih vezi z zelenic odsoten vsaj pol leta.

Berić je v St. Etienne prestopil v poletnem prestopnem roku, francoski prvoligaš pa je zanj plačal rekordno vsoto v klubski zgodovini - 7 milijonov evrov. Berić se je že izkazal z nekaj zadetki v Ligue 1 in Evropski ligi, napadalčeva poškodba pa je tako velik udarec za klub in njegove navijače, a seveda še težja za igralca. Berić je na socialnih omrežjih prejel veliko sporočil spodbude, privrženci njegovega kluba pa so v trening centru St. Etienna izobesili transparent in Slovencu v času okrevanja zaželeli predvsem pogum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.