Šport > Nogomet
1 ogledov

Nekdo le ima rad Mourinha

real mourinho EPA
Čeprav trener Real Madrida Jose Mourinho z delivci pravice na nogometnih igriščih nima najlepših izkušenj, pa je eden od njih do portugalskega stratega pozitivno naklonjen.

50-letni angleški sodnik Mark Halsey, ki svoje delo opravljal v angleški Premier League, je pred dvema letoma izboril osebno zmago, saj se je uspešno spopadel z rakom na grlu. Eden tistih, ki mu je pomagal v težkem obdobju, je bil José Mourinho, ki je Halseyja spoznal, ko je še vodil londonski Chelsea.

Mourinho je Chelsea nazadnje vodil leta 2007, leto kasneje pa je Halseyjeva žena zbolela za levkemijo. Ko je Mourinho slišal za slabo novico je Halseyju, njegovi ženi in hčerki med zdravljenjem plačal stroške za hotel s petimi zvezdicami v Algarveju.

"Mourinho je bil naši družini pravi navdih" je dejal Helsey, ki je sam leta 2009 zbolel za rakom na grlu. Sodniku je spet na pomoč priskočil Mourinho. "Med zdravljenjem je bil Mourinho z menoj stalno v kontaktu. Ne vem, kako je izvedel, da sem zbolel, vendar se je neverjetno hitro oglasil. V treh mesecih sem izgubil lase in 10 kilogramov. Poslal sem mu fotografijo mojega novega "videza", on pa se je pošalil, da sem, če ne drugega, videti bolje od Raya Wilkinsa (pomočnika prvega trenerja pri Chelseaju leta 2010, op. a.)'', je svojo plat zgodbe o Portugalcu razložil sodnik, ki je premagal bolezen in se vrnil na zelenice angleške elitne lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.