Šport > Nogomet
22 ogledov

Neresnična še ena govorica o Guardioli

Guardiola Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Včeraj je ruske medije obkrožila novica, da naj bi Pep Guardiola danes v Moskvi podpisal pogodbo z rusko nogometno zvezo. Špančev agent Josep Maria Orobitg je selitev Guardiole na klop ruske reprezentance označil za neresnično.

Agent Pepa Guardiole je postavil na laž vse tiste, ki so v ruskih medijih včeraj zatrjevali, da bo Španec prevzel vodenje ruske reprezentance. Orobitg je še enkrat zatrdil, da je Guardiola v New Yorku, kjer namerava preživeti preostanek tega leta. ''Pep ni prejel nobene ponudbe s strani ruske zveze. Ne razumem, od kod pridejo takšne informacije. Trenutno je z družino v New Yorku, kjer namerava ostati celo leto,'' je povedal Orobitg.

Novico je v javnost lansiral ruski časopis Sport-Express, ki je zatrjeval, da je Guardiola po sestanku s predsednikom ruske nogometne zveze Sergajem Fursenkom že podpisal predpogodbo. Fursenko je moral zaradi slabega vtisa ruskih navijačev na evropskem prvenstu pred nekaj dnevi odstopiti s položaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.