Šport > Nogomet
1734 ogledov

Neverjetno, nogometaši se vračajo na trening

Napoli Atalanta Epa
Nora zahteva predsednika kluba.

V trenutkih, ko Italijani množično umirajo za posledicami koronavirusa, se nogometaši Napolija in Cagliarija pripravljajo za vrnitev na treninge. Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis je trenerju Gennaru Gattusu in igralcem ukazal, da se v sredo, 25. marca zberejo in začnejo z vadbo, Cagliari se bo na igrišču zbral še dva dneva prej.

Čeprav se je mnogim novica nekaterih medijev zdela lažna, sta kluba to potrdila na svojih spletnih straneh. Treninge svojih nogometašev v naslednjem tednu napoveduje tudi Lazio. Po pisanju italijanskih medijev De Laurentis želi da se serie A nadaljuje 4. aprila, večina drugih klubov je proti tej ideji.

Paulo Dybala Koronavirus Šport Okužen še en veliki zvezdnik

Vodstvo serie A je klubom priporočilo, da zaustavijo aktivnosti do začetka aprila, enako je storil tudi sindikat, ki meni, da je vrnitev na treninge nevarna za življenje.

V Italiji je do zdaj za posledicami koronavirusa zbolelo več kot 53.000 ljudi, število umrlih je že preseglo številko 4800.

paolo maldini Epidemija Šport Zbolela tudi legenda Milana in njegov sin
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.