Šport > Nogomet
66 ogledov

Oklofutal dvometrskega orjaka

wayne rooney wade barrett Youtube
Angleški napadalec Wayne Rooney se je udeležil dogodka WWE Monday Night Raw v Manchestru in teatralno oklofutal 201 centimeter visokega rokoborca Wada Barretta.

Nogometaš Manchester Uniteda se je v družbi nekdanjih soigralcev, Ryana Giggsa in Darrena Fletcherja, ter šestletnega sina Kaija udeležil WWE spektakla v Manchester Areni.

wayne rooney wade barrett | Avtor: Youtube Youtube
Angleški rokoborec Wade Barrett je v skladu s skrbno načrtovanim in izdelanim scenarijem pričel s provokacijami na račun angleškega reprezentanta, ki se je sprva le nasmihal.

''Veš, Wayne, povabil bi te v ring, da bi se lahko pomerila kot moška, vendar si ne želim, da bi tvoj sin videl neuspeh svojega očeta, kot se to zgodi vsakič, ko stopiš na nogometno igrišče,'' je dejal Barrett, Rooney pa ga je povabil, naj se mu pridruži ob ringu.

Najprej se je opogumil irski rokoborec Sheamus, ki je prav tako sodeloval pri 'provokaciji', nato je na svoj račun prišel še Barrett. Ta je nogometašu zagrozil, da ga bo nokavtiral, Rooney pa mu je odgovoril s klofuto, ki je v dvorani izzvala huronsko navdušenje.

Komentarjev 3
  • Avatar care
    care 16:19 10.november 2015.

    Toti wrestling majstri so se mi vedno zdeli kot dvorni norčki.

  • Presvetli 12:32 10.november 2015.

    Kdor pozna Rooney-jevo zgodovino,da se on v resnici nebi ustrašil takšnega silaka in,da bi bilo kar zanimivo.Rooney stari uličar iz Liverpoola.

  • maresem 11:51 10.november 2015.

    Vsaka čast!