Šport > Nogomet
97 ogledov

Olimpija nekaj časa brez Nejca Vidmarja

Nejc Vidmar
Vratar nogometašev Olimpije Nejc Vidmar je pred časom obnovil poškodbo gležnja, zato na zadnjih tekmah ni odigral.

Nejc Vidmar se je po ponovni poškodbi gležnja odločil, da odide na operacijo, če bo vse po sreči, se bo po ponedeljkovi operaciji in rehabilitaciji na igrišča vrnil konec novembra, poroča klubska spletna stran.

"Na žalost bo potreben operativen poseg, s katerim bomo odstranili koščico, ki mi povzroča težave (os trigonum). Prvič so se tovrstne težave pojavile že v lanski sezoni, ki pa so se s terapijami popravile do te mere, da sem lahko normalno igral in treniral. Pred kratkim se je zgodba ponovila in po posvetu z zdravniško službo smo se odločili, da tem težavam dokončno naredimo konec. Šlo naj bi za enostaven poseg, vendar pa vseeno noga potrebuje svoj čas in pričakujem, da bom v normalnem procesu treninga konec novembra," je dejal Ljubljančan, ki je v Olimpijo, s katero je v sezoni 2015/16 osvojil naslov državnega prvaka, prišel iz Domžal.

Nemanja Mitrović Prestop Šport Še en odhod iz Olimpije
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice