Šport > Nogomet
31 ogledov

''Özilov odhod je slaba novica zame''

cristiano ronaldo Reuters
Cristiano Ronaldo po odhodu Mesuta Özila, ki se je preselil v Arsenal, ne skriva svojega razočaranja.

Napadalec Real Madrida Cristiano Ronaldo se z reprezentanco nahaja v Óbidosu - Portugalci se pripravljajo na kvalifikacijsko tekmo za SP 2014 proti Severni Irski - ko je izvedel, da se je Mesut Özil dogovoril za prestop k Arsenalu.

CR7 z odločitvijo nekdanjega nemškega soigralca ni bil pretirano zadovoljen, saj sta se z Özilom na igrišču odlično razumela. Nemški reprezentant je Ronaldu v treh letih asistiral pri 27 zadetkih. ''Özilov odhod je zelo slaba novica zame. On je igralec, ki je najbolje razumel moje gibanje proti golu,'' je povedal Ronaldo.

Özil je mož odločitve

Portugalec ne more razumeti, kako lahko odgovorni v Madridu prodajo nogometaša, ki po njegovem mnenju lahko sam odločil katerikoli obračun. Z njegovim odhodom je Ronaldo izgubil najboljšega partnerja na nogometnih zelenicah.

Özil in Ronaldo sta skupaj na Santiagu Bernabéuu preživela tri leta, v tem času pa sta tvorila udarni tandem, saj je Nemec Ronaldu priskrbel več asistenc kot katerikoli drug nogometaš. Poleg Özila sta Ronaldu najbolj uspešno asistirala Karim Benzema (17) in, še iz časov pri Manchster Unitedu, Ryan Giggs (16).

Ronaldo je še zatrdil, da je ''Özil najboljša številka 10, ki bi si jo Madrid lahko želel.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.