Šport > Nogomet
55 ogledov

Piko na i dodal napačen dres

memphis depay Reševalni pas/Twitter
Nizozemski reprezentant si je za kvalifikacijsko tekmo s Češko nadel napačen dres, kar je še en dokaz o trenutnem stanju v slačilnici tulipanov.

Nizozemska je po porazu v zadnjem krogu kvalifikacij za nastop na Euru 2016 izgubila proti Češki (2:3) in ostala brez nastopa v Franciji, kjer bo prihodnje leto na sporedu 15. evropsko prvenstvo v nogometu.

Pred obračunom s Češko so se domači mediji razpisali o domnevnem sporu med Memphisom Depayem in Robinom van Persiejem, o raztresenosti, ki naj bi vladala znotraj reprezentance, pa priča napaka krilnega nogometaša Manchester Uniteda, na katero je opozoril De Telegraaf.

Depay si je za srečanje nadel dres septembrske tekme z Islandijo, medtem ko so vsi ostali nogometaši igrali z majico, na kateri je bila češka zastava. 

Zakaj je Depay igral z napačnim dresom, ni znano, je pa uslužbenec, ki skrbi za klubsko opremo, v pogovoru za De Telegraaf zatrdil, da so vsi nogometaši prejeli ustrezno opremo.

Nizozemski mediji so se v luči mini incidenta razpisali o ''Playstation generaciji'', ki jo bolj kot nogomet zanimajo druge reči, in izrazili dvom v psihološko stanje nogometaša, ki pred najpomembnejšim srečanjem kvalifikacij ne zna obleči ustreznega dresa.

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 09:15 16.oktober 2015.

    točno tako. samo medijem je vedno v interesu, da oblatijo nekoga in da se o tem piše....

  • Avatar care
    care 21:04 15.oktober 2015.

    To je napaka ekonoma ki mu je pripravil napačni dres.