Šport > Nogomet
297 ogledov

Tisočim navijačem bo plačal potne stroške

šejk Mansur al Nahyan Epa
Obsceno bogati šejk bo malce odprl svojo denarnico.

Lastnik angleškega prvaka Manchester Cityja, šejk Mansur, se je odločil, da bo plačal potne stroške vsem navijačem, ki bodo z uradnim paketom odpotovali v Porto, kjer se bo City 29. maja v finalu Lige prvakov pomeril s Chelseajem, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Klub je od organizatorjev prejel 6.000 vstopnic, navijači pa bodo s posebnimi letali odpotovali na dan tekme in se takoj po njej tudi vrnili, saj se zaradi protokolov glede novega koronavirusa na Portugalskem ne bodo smeli zadržati več kot 24 ur.

"Epidemija je prizadela tudi navijače, zato jim bomo pomagali. Pred nami je zgodovinski dogodek in želimo, da bi ga videlo čim večje število navijačev. Glasno spodbudo si zaslužita tudi ekipa in njen trener," je dejal arabski lastnik, ki si je v trinajstih letih lastništva sicer ogledal le eno tekmo svojega kluba.

Ta po mnenju mnogih s to potezo poskuša popraviti napako, ki jo je po mnenju navijačev storil, ko je želel tekmovati v za zdaj propadli "superligi."

pep guardiola Veseljačil Šport Tako si je Pep Guardiola dal duška

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.