Šport > Nogomet
17 ogledov

"Poklonil mi je dres Barcelone"

zahovic15_sad_spo_220508_main Žurnal24 main
Edini slovenski nogometaš, ki je igral s pokojnim nemškim vratarjem Robertom Enkejem, je Zlatko Zahovič. Skupaj sta bila v sezoni 2001/02 pri portugalski Benfici.

Nikoli ni kazal nikakršnih težav z depresijo, kasneje pa se mu je zgodila ta tragedija z otrokom. Mogoče je to pustilo posledice, kot fant pa je bil res fantastičen.
Zlatko Zahovič
"Najprej moram reči, da sem v velikem šoku. Nekdanji igralci Benfice smo novico izvedeli že v torek. Gre za vrhunskega fanta, profesionalca, vedno nasmejanega in s pozitivno energijo. Bil je zelo socialen človek. V tistem letu dni, ko sva bila soigralca, sem se odlično razumel z njim," je pretreseno dejal športni direktor Maribora.

"V sezoni 2002/03 je Enke odšel v Barcelono, naključje pa je hotelo, da smo s Katalonci igrali prijateljsko tekmo. Kot enemu od starejših igralcev Benfice mi je tedaj poklonil dres. Nikoli ni kazal nikakršnih težav z depresijo, kasneje pa se mu je zgodila ta tragedija z otrokom. Mogoče je to pustilo posledice, kot fant pa je bil res fantastičen. Zato me je ta novica izredno presenetila in šokirala," je sklenil Zahovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.