Šport > Nogomet
16788 ogledov

"Prepotentni Slovenci se nam smejijo zaradi avtobusa"

Zrinjski navijači EPA Navijači Zrinjskega.
Mediji v Bosni in Hercegovini so našli dodaten motiv za svoje nogometne prvake.

Nogometaši Zrinjskega so na prvi tekmi 2. predkroga Lige prvakov na svojem stadionu klonili proti Mariboru (1:2) in strokovnjaki jim na povratnem srečanju v Ljudskem vrtu, ki bo na sporedu v sredo zvečer, ne dajejo večjih možnosti za preobrat.

Mediji v BiH pa so, poleg športnega, našli še dodaten motiv za svoje rojake. Na priljubljenem portalu sportsport.ba so namreč citirali besede enega od slovenskih časnikov, ki naj bi se norčeval iz ekipe Zrinjskega.

NK Maribor Olimpija Ljubljana Ljudski vrt Pokal Slovenije Liga prvakov Šport To sta možna nasprotnika Maribora

V Večeru so namreč zapisali, da je razdalja med Mostarjem in Mariborom odvisna od načina transporta. Slovenski prvaki so v slikovito mesto namreč potovali z letalom in za to potrebovali 45 minut, nogometaši Zrinjskega pa so se na Štajersko odpravili z avtobusom in tako porabili precej več časa. 

Pri portalu sportsport.ba dodajajo, da je glede na razdaljo med kluboma in finančno stanje v bosanskem nogometu normalno, da so se "plemiči" (vzdevek igralcev Zrinjskega) na pot odpravili z avtobusom in so besede slovenskega časnika označili za "prepotentne" in posmehljive. 

S tem naj bi slovenski pisci dali dodaten zagon varovancem Blaža Sliškovića, ali se bo to poznalo tudi na zelenici, pa bomo izvedeli v sredo zvečer.

Marcos Tavares Zrinjski Maribor Liga prvakov Šport Navijači Zrinjskega nad Tavaresa z rasističnimi vzkliki
Komentarjev 1
  • Papaja Popi 16:15 18.julij 2017.

    Res so se jim neupravičeno posmehovali !