Šport > Nogomet
2872 ogledov

Prvi zvezdnik lige NBA priletel v Pariz, da bi navijal za svojo ekipo

Liverpool Epa
Veliki zvezdnik ni bil zadovoljen z razpletom tekme.

LeBron James je velik navijač Liverpoola, v klubu pa ima tudi lastniški delež. Svojo ekipo je tokrat prišel spodbujati na finalno tekmo lige prvakov v Pariz. A dvoboj se ni razpletel po željah superzvezdnika, angleški klub je z 0:1 klonil proti madridskemu Realu.

Prvi obraz lige NBA je sicer za pol ure zamudil začetek dvoboja, pred tekmo pa se je na twitterju še pošalil, da naj navijači Liverpoola poskrbijo, da se tekma ne začne pravočasno, saj njegovo letalo še ni pristalo. Na koncu se mu je želja celo uresničila, zaradi težav s ponarejenimi vstopnicami in gnečo na vhodih se je finale začel s precejšnjo zamudo.

Jamesa, ki mu je med drugim družbo delal njegov nekdanji soigralec Kevin Love, so med tekmo na stadionu sicer pokazali tudi na velikem zaslonu, odzvali pa so se navijači Reala, ki so sedanjemu zvezdniku moštva LA Lakers namenili posebno sporočilo. "Michael Jordan je boljši!" so vpili pristaši belega baleta.

Če je bil James po tekmi razočaran, pa je lovoriko Reala prešerno slavil Luka Dončić. "Lepo je biti navijač Reala," je na twitterju zapisal Ljubljančan, sicer tudi sam v preteklosti član španskega giganta, z nogometaši se je redno srečeval v klubskih prostorih Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.