Šport > Nogomet
27 ogledov

Raulu odprta vrata v reprezentanco

Žurnal24 main
Selektor španske nogometne reprezentance Vicente Del Bosque je potrdil, da se utegne zgoditi, da bi Raul senzacionalno spet oblekel reprezentančni dres.

Selektor svetovnih nogometnih prvakov Vicente Del Bosque je na široko odprl vrata napadalcu Schalkeja Raulu Gonzalezu, ki bi se utegnil senzacionalno vrniti v špansko izbrano vrsto.

Nekdanji napadalec madridskega Reala za izbrano vrsto ni igral vse od leta 2006, ko je Španija v kvalifikacijah za Euro 2008 nepričakovano s 3:2 izgubila s Severno Irsko. Raul se je letos v dresu Schalkeja izkazal z 19 goli v 49 tekmah in nemškemu klubu pomagal do uvrstitve v polfinale Lige prvakov.

33-letni nogometaš je s svojimi predstavami prepričal tudi Del Bosqueja, ki Raula dobro pozna že iz Madrida, kjer sta pri Realu sodelovala med letoma 1999 in 2003. "Prepričan sem, da se lahko vrne v reprezentanco. Je ekipni igralec, igranje nogometa v tujini pa ga je le izboljšalo in motiviralo," je Del Bosque dejal španskim medijem.

Špance, ki bodo 1. in 7. junija odigrali prijateljski tekmi z ZDA in Venezuelo, skrbi forma Fernanda Torresa, ki je v dresu Chelseaja povsem zatajil, zato je možnost vrnitve Raula v reprezentanco vse bolj verjetna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.