Šport > Nogomet
216 ogledov

Reprezentanco oropali pred odhodom na SP

Ismael Diaz
Srednjeameričani so prišli v eno najbolj urejenih evropskih držav in doživeli šok.

Nogometašem iz Paname bo sredina prijateljska tekma v Oslu z Norveško zagotovo ostala v slabem spominu. Na svoji zadnji pripravljalni preizkušnji pred bližnjim svetovnim prvenstvom v Rusiji so klonili z 0:1, ob tem pa so njihov hotel v središču norveške prestolnice obiskali nepridipravi in jim odtujili premoženje v vrednosti 53.000 evrov.

Francoska tiskovna agencija AFP poroča, da so roparji drzno tatvino - vdrli so v tri sobe panamskih nogometašev - bržkone izpeljali v času sredine večerne tekme, policija pa je že začela obsežno preiskavo kriminalnega dogodka.

Mohamed Salah Dobra novica Šport Salah gre na mundial

Pred panamskimi nogometaši je sicer premierni nastop na svetovnem prvenstvu. V skupinskem delu tekmovanja se bodo pomerili z Angleži, Belgijci in Tunizijci, uvodno tekmo pa bodo igrali 18. junija. Tedaj se bodo v Sočiju, ki je leta 2014 gostil zimske olimpijske igre, pomerili z Belgijci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice