Šport > Nogomet
592 ogledov

Ronaldinho prihaja v resničnosti šov!

Ronaldinho Profimedia Ronaldinho Gaúcho.
Brazilski zvezdnik se bo pojavil v popularni oddaji.

Tako kot v mnogih državah je tudi v Turčiji zelo priljubljen televizijski resničnosti šov Survivor. V njem občasno gostujejo zvezdniki in zvezdnice z različnih področij, tako je tudi v Turčiji.

Voditelj navedene oddaje, znani turški novinar Acun Ilıcalı, je udeležencem v eni zadnjih epizod sprva sporočil, da jih bo obiskala velika nogometna zvezda in jih pozval h ugibanju, kdo bi to lahko bil. 

V odgovorih so bili omenjeni predvsem turški nogometaši, med njimi Emre Belözoğlu, toda nihče ni omenil Ronaldinha. Ko je Ilıcalı razkril, da jih bo obiskal prav brazilski velemojster, so bili nekateri zaprepadeni.

Ronaldinho se bo zasedbi turškega Survivorja pridružil v eni od naslednjih epizod, ko bodo udeleženci na plaži igrali nožni tenis in odbojko.

Osvajal največje pokale

Ronaldinho | Avtor: Profimedia Profimedia

Danes 43-letni Ronaldinho Gaúcho, rojen kot Ronaldo de Assis Moreira, je imel blestečo nogometno kariero. Igral je za Grêmio, Paris SG, Barcelono, AC Milan, Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro in Fluminense.

Z Barcelono je leta 2006 osvojil Ligo prvakov, leta 2013 je z Atléticom Mineirom dvignil Copo Libertadores. Z AC Milanom je postal italijanski, z Barcelono španski prvak. Z Brazilijo, za katero je zbral 97 nastopov in zabil 33 golov, je leta 2002 postal svetovni prvak.

Po koncu nogometne kariere je zašel v finančne težave in pred nekaj leti zaradi ponarejenega potnega lista končal celo v paragvajskem zaporu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice