Šport > Nogomet
644 ogledov

Trenutek, ko je Ronaldinho izvedel, da zapušča zapor

1/5
Print Screen
Nekdanji nogometaš se je po plačilu varščine v višini 1,5 milijona evrov, ki jih je dvignil z računa iz tujine, preselil v hišni pripor.

Ronaldinho je po 32 mučnih dneh zapustil zaporno celioc v Paragvaju, kjer se je znašel po tem, ko sta z bratom v državo vstopila s ponarejenima potnima listoma.

Nekdanji nogometni virtuoz se je branil, da je žrtev prevare, vendar mu paragvajskih oblasti ni uspelo omehčati, zato je pristal za zapahi.

Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano? Nekaj ostaja isto... Šport Pojavila se je prva fotografija Ronaldinha v zaporu

Po dobrem mesecu dni se je proti plačilu varščine v višini 1,5 milijona dolarjev spet znašel na prostosti, a ne povsem, saj sta z bratom še vedno pod nadzorom policije in ne smeta zapustiti države, do sojenja pa bosta počakala v hišnem priporu hotelu Palmaroga.

ronaldinho Visok znesek Šport Ronaldinho kupil svobodo, a saga še ni končana

Ronaldinho in njegov brat se zaradi izbruha koronavriusa nista zglasila v sodni dvorani, temveč je obravnava potekala prek videopovezave. 

"Odvetniki so mi zatrdili, da ne bosta poskušala pobegniti in da bosta spoštovala pogoje hišnega pripora. Vedeti moram, ali razumeta pogoje ob plačilu varščine in jih tudi sprejemata?" je obtoženca vprašal sodnik.

Oba sta odgovorila pritrdilno, nakar je sodnik izrekel svojo odločitev, zvezdnikov obraz pa je ob tem preplavil nasmeh olajšanja.

Ronaldinho Paragvaj V hotelu Šport Ronaldinho je 1,5 milijona evrov za varščino dobil iz Evrope

Brazilca bosta na sodno obravnavo počakala v hotelu s štirimi zvezdicami. Čerpav so deli poslopja zaradi epidemije koronavirusa zaprti, bodo pogoji za bivanje vsekakor boljši kot v zaporni celici.

Nekaj fotografij razkošnega hotela si lahko pogledate v galeriji.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice