Šport > Nogomet
1147 ogledov

Ronaldinho igral na zaporniškem turnirju in osvojil prašiča!

Ronaldinho zapor nogomet Reševalni pas/Twitter
Brazilski zvezdnik, čeprav v paragvajskem zaporu, še naprej zbira lovorike.

V zadnjih tednih so ljubitelji nogometa spremljali sago o nesrečnem potovanju Ronaldinha in njegovega brata v Paragvaj.

Brazilska sorojenca sta bila zaradi ponarejenega potnega lista aretirana in trenutno prestajata zaporno kazen v zavodu Agrupación Especializada v Asunciónu.

Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano? Nekaj ostaja isto... Šport Pojavila se je prva fotografija Ronaldinha v zaporu

V omenjeni ustanovi so v teh dneh igrali turnir v malem nogometu, udeležila sta se ga seveda tudi Ronaldinho in njegov brat.

Najbrž ste uganili, katera ekipa je osvojila turnir. Ronaldinho in druščina niso imeli prave konkurence. V velikem finalu so slavili z 11:2, nekdanji igralec Grêmia, Paris saint-Germaina, Barcelone, AC Milana, Flamenga in Fluminenseja je za lovoriko zabil pet golov in prispeval šest asistenc.

Za nagrado je zmagovito moštvo prejelo malega prašička in pokal. Tega bo Ronaldinho lahko, malce v šali, prištel k ostalim lovorikam. Kultni Brazilec je namreč osvojil naslov svetovnega prvaka, bil zmagovalec Cope Américe, osvajalec Lige prvakov in dobitnik Zlate žoge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.