Šport > Nogomet
12902 ogledov

Pojavila se je prva fotografija Ronaldinha v zaporu

Bo Ronaldinho poleti zapustil Milano? Žurnal24 main
Brazilec kljub žalostnim okoliščinam še vedno ni izgubil prepoznavnega nasmeha...

V javnost je pricurljala prva fotografija legendarnega Ronaldinha iz paragvajskega zapora, kjer se nahaja, ker ga je policija skupaj z bratom prijela, ko sta poizkušala z lažnimi dokumenti vstopiti v Paragvaj.

ronaldinho Za zapahi Šport Ronaldinhov odvetnik: "Moj klient je bedak!"

Njuni odvetniki so se pritožili ter zahtevali, da se bratoma odredi hišni pripor, toda sodnica Clara Ruiz Diaz ni pokazala milosti do nogometne legende in njegovega brata ter ju poslalav zapor. Razlog naj bi bil, da je ocenila, da bi brata De Assis Moreira lahko iz hiše zlahka pobegnila.

Paragvajski novinar Hernan Rodriguez je uspel priljubljenega nogometaša obiskati v zaporu, nato pa je na Twitterju objavil fotografijo nekdaj najboljšega nogometaša na svetu, ki kljub vsemu ni izgubil svjega znamenitega nasmeha.

"Zelo je močan! Poglejte si, kako izgleda Ronaldinho v zaporu. Seveda je tu tudi znameniti nasmeh," je zapisal Rodriguez.

Ronaldinho tako še vedno ni izgubil svojega nasmeha, kljub temu da se nahaja na najvišjem nadstropju sedeža tamkajšnje policije, kjer naj bi se po poročanju paragvajskih medijev nahajali največji kriminalci, predvsem dilerji droge.

Ronaldinho Paragvaj V priporu Šport Legendarnemu Ronaldinhu grozi pet let zapora Ronaldinho Paragvaj Tožilstvo odločilo Šport Ronaldinho z več sreče kot pameti Škandal Šport Ronaldinha ujeli s ponarejenim potnim listom