Šport > Nogomet
1916 ogledov

Ronaldinho z več sreče kot pameti

Ronaldinho Paragvaj Epa
Brazilski nogometni virtuoz se je izognil kazni.

Paragvaj ne bo kazensko preganjal nekdanjega brazilskega nogometnega zvezdnika Ronaldinha, ki je v državo vstopil s ponarejenim potnim listom. 

Kot poročajo agencije, se je tamkajšnje tožilstvo odreklo pregonu, ker sta z bratom Robertom sodelovala v preiskavi in pripomogla k razpletu zgodbe. Sodišče bo naknadno odločalo o morebitni denarni kazni.

Paragvajka policija je v četrtek preiskala hotel, kjer sta bila Ronaldinho in njegov brat ter pri tem našla ponarejena potna lista.

Škandal Šport Ronaldinha ujeli s ponarejenim potnim listom

"Preiskujemo tudi odgovorne, ki so oba spustili v državo s ponarejenimi dokumenti," je že v četrtek dejal notranji minister Euclides Acevedo, ki je razkril tudi, da je Ronaldinho uporabljal paragvajski potni list, ki je bil pred meseci uradno izdelan za paragvajskega državljana, kasneje pa ustrezno spremenjen.

Ronaldinho Paragvaj | Avtor: Epa Epa

Ronaldinhu, ki je bil z Brazilijo leta 2002 tudi svetovni prvak in je leta 2006 z Barcelono osvojil ligo prvakov, so brazilske oblasti leta 2018 odvzele potni list, saj je bil obsojen na plačilo kazni v višini 2,5 milijona evrov, saj je na jezeru, ki je v zaščitenem območju, zgradil past za ribe in pomol.

Ronaldinho je v Paragvaj odpotoval, da bi tam promoviral knjigo "Genij življenja", udeležil naj bi se tudi odprtja kazina in nekaterih dobrodelnih prireditev.

Komentarjev 4
 • vegesria 07:43 07.marec 2020.

  www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • inratjae 02:18 07.marec 2020.

  www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • Avatar Issalenka
  Issalenka 00:44 07.marec 2020.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com