Šport > Nogomet
156 ogledov

Ronaldinho je 1,5 milijona evrov za varščino dobil iz Evrope

Ronaldinho Paragvaj Epa
Na voljo ima celoten hotel.

Nekdanji brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho, ki je bil v Paragvaju vse od 7. marca za zapahi zaradi ponarejene potne listine in je na prostost začasno skupaj z bratom Robertom odšel po plačilu varščine, je za to potrebnih 1,47 milijona evrov dobil z računa v tujini.

Potni list so mu pred dvema letoma odvzeli, ker ni mogel plačati kazni v višini okrog dveh milijonov evrov, saj je imel na brazilskem bančnem računu vsega šest evrov, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Zato so brazilski mediji zdaj skušali ugotoviti izvor denarja za varščino, ki so jo v sredo njegovi odvetniki položili na račun pristojnih paragvajskih oblasti.

Ronaldinho in Roberto zdaj bivata v hotelu Palmaroga z več kot 100 sobami v središču paragvajskega glavnega mesta Asuncion, kjer naj bi bila celo edina gosta. Nadzoruje ju policija in pred nadaljevanjem sodnega postopka nimata dovoljenja, da bi lahko zapustila državo.

Ronaldinho, dvakratni najboljši nogometaš sveta ter leta 2002 z Brazilijo svetovni prvak, je bil v zaporu 30 dni, potem ko je skupaj z bratom v Paragvaj vstopil s ponarejenim potnim listom. Za zapahi je praznoval tudi 40. rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice