Šport > Nogomet
385 ogledov

Slavil naslov, tatovi mu medtem ukradli dragocen avtomobil

Fabinho
Tatovi so okradli Fabinha, medtem ko je slavil naslov.

Dom igralca Liverpoola Fabinha so dodobra okradli tatovi, medtem ko je vezist na novo okronanih angleških nogometnih prvakov z ekipo proslavljal naslov, danes poroča britanska radiotelevizija BBC. Tatovi so vdrli v dom Brazilca ravno v času, ko je ta prejel pokal za težko pričakovani prvi naslov prvaka rdečih v 30 letih.

Policija je sporočila, da so tatovi Fabinhu med drugim odnesli precej dragocenega nakita in tudi luksuzni avtomobil Audi RS6. Slednjega so sicer pozneje našli v Wiganu, 35 km od domovanja Fabinha.

Liverpool | Avtor: Profimedia Profimedia

Da so ga okradli, je Fabinho policiji javil sam, ko se je po proslavljanju naslova angleškega prvaka skupaj z Robertom Firminom in Alissonom Beckerjem vrnil domov.

Fabinho se je Liverpoolu pridružil leta 2018 iz Monaca, prestop pa je bil vreden 45 milijonov evrov.

Fabinho Nagnusno Šport Liverpoolov zvezdnik si useknil nos nad poškodovanim nasprotnikom Fabinho Vernik Šport Igralec čakal na "znak od zgoraj", da sprejme ponudbo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.