Šport > Nogomet
36 ogledov

Šokantno: igralec z zelenice vrgel psa, navijači noreli

Belle Vista San Juan Argentina Jimenez pes Youtube
Nogometaš argentinskega nižjeligaša Bella Vista, José Jiménez, je v le nekaj urah postal eden najbolj osovraženih ljudi v državi. Na medmrežju se je namreč pojavil videoposnetek s tekme v Tucumánu, kjer je Jiménez z igrišča barbarsko vrgel psa. Gledalci so Jiméneza obmetavali z različnimi predmeti, napadli pa so ga tudi nogometaši nasprotne ekipe.

Borci za pravice živali v Argentini so poskočili ob videoposnetku z nogometne tekme med San Juanom in Bella Visto, na kateri se je član slednjih José Jiménez nečloveško spravil nad psa, ki se je znašel na zelenici.

Po tem, ko ga je prijel za vrat, ga je želel kot smet zalučati čez zaščitno ogrado, od katere je psička odbilo nazaj na zelenico. Jiméneza so navijači San Juana začeli obmetavati s predmeti in psovkami ("Kur**n sin!"), napadli pa so ga tudi nogometaši domačega moštva.

Glavni sodnik ga je izključil zaradi nešportne, oziroma bolje rečeno nečloveške poteze. Pes je sodeč po posnetkih živ in zdrav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.