Šport > Nogomet
1973 ogledov

Šokantno: s "kalašnikovkami" nad goste v avtobusu!

Haiti Belize kvalifikacije za SP ugrabitev PrtSc
Začenjajo se kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022. In v nekaterih državah so strasti že razvnete.

Tako kot v Evropi, se bodo tudi na ostalih celinah ta teden igrale kvalifikacijske tekme za nastop na mundialu 2022, ki ga bo gostil Katar.

V eni od kvalifikacijskih skupin na področju Severne in Srednje Amerike (CONCACAF) si bosta nasproti stali izbrani vrsti Haitija in Belizeja.

Ricardo Nunes Varzim Video Šport Že drugič v življenju mu je uspel "čudež"

Slednja je v ponedeljek pripotovala v haitijsko prestolnico Port-au-Prince in se takoj soočila z zares grozljivo situacijo. Po pristanku na letališču so se nogometaši z avtobusom odpravili proti hotelu, ko so dobili nezaželjene spremljevalce.

Avtobus je namreč obkrožila množica motoristov, vsi po vrsti so bili oboroženi z avtomatskimi puškami in pištolami. Dosegli so, da je voznik ustavil avtobus in se začel pogajati z njimi. Situacijo je razrešil prihod policijskih enot, ki so bdele na gostujočim avtobusom in razgnale napadalce.

Sprva so lokalni mediji pisali, da je šlo za obliko zastraševanja, nadaljna poročila s Karibov pa govorijo o poskusu ugrabitve. Te so na omenjenem območju na žalost zelo pogoste.

Ob Haitiju in Belizeju se bosta za preboj iz skupine E in v drugo fazo kvalifikacij borili še izbrani vrsti Nikaragve in Otokov Turks in Caicos. V nadaljevanje tekmovanja vodi le prvo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice