Šport > Nogomet
21 ogledov

Soldado v Tottenhamu

Soldado Valencia Granada EPA
Pri belemu klubu iz severnega Londona imajo v prestopnem roku veliko dela. Ob morebitni prodaji Garetha Balea v Real Madrid je Tottenham za 30 milijonov evrov okrepil španski reprezentant Roberto Soldado.

"Dogovor z Valencio je sklenjen. Roberto Soldado mora opraviti le še zdravniški pregled," so zapisali na klubskem twitterju Tottenhama. Netopirji bodo prejeli 30 milijonov evrov, 12 takoj, v naslednjih treh letih pa bo na bančni račun Valencie priromalo še trikrat po šest milijonov. Soldado je na 141 tekmah zabil kar 81 golov za netopirje. Španski reprezentant je za netopirje igral od leta 2010, ko je v klub prišel kot zamenjava za Davida Villo

Pri Tottenhamu so se pred novo sezono že precej okrepili. V severni London sta tako že prej prišla brazilski reprezentant Paulinho in član belgijske izbrane vrste Nacer Chadli. Nakup Brazilca je moštvo iz White Hart Lana stal 17 milijonov evrov, to pa je bil doslej tudi največji znesek v zgodovini kluba, ki ga je Tottenham plačal za prestop nogometaša.

Komentarjev 1
  • planica 13:15 01.avgust 2013.

    Vaš komentar smo izbrisali zaradi kršenja kodeksa komentiranja. Uredništvo Žurnala24.