Šport > Nogomet
1869 ogledov

Ste želeli na tekmo v Maribor? Žal ne bo šlo

maribor, hapoel, liga prvakov, kvalifikacije EPA
V Mariboru ogromno zanimanje za povratni dvoboj playoffa lige prvakov.

Ste si želeli ogledati tekmo Maribora v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov? Če niste pohiteli z nakupom, ste žal že zamudili in boste srečanje z izraelskim Hapoelom iz Beeršabe morali spremljati nekje izven mariborskega stadiona.

Nogometni klub Maribor je prek Twitterja danes namreč sporočil, da so v klubu prodali še zadnjo vstopnico za ogled povratne tekme, ki bo prihodnji teden na stadionu Ljudski vrt. Maribor se bo z izraelskim moštvom Hapoel iz Beeršebe, ki je na prvi tekmi zmagalo z 2:1, pomeril v torek, 22. avgusta, ob 20. uri.

"Zgodba še ni končana. Bila je težka tekma, saj oni doma igrajo zelo dobro. Imajo strastne navijače, atmosfera je bila odlična. Mi smo bili hrabri in hitro zadeli, žal pa se je potem zgodil preobrat," je po prvi tekmi dejal Valon Ahmedi in dodal: "Imamo še eno tekmo pred svojimi navijači in imamo možnosti za napredovanje. Doma bomo dali vse od sebe. S pomočjo naših, najboljših navijačev bomo skušali napredovati. Želimo si igrati v ligi prvakov."

"Rezultat je aktiven in vemo, kaj pomeni Ljudski vrt ter prednost domačega terena pred našimi navijači. Proti povratni tekmi zrem pozitivno. Ni dvoma, da bodo imeli veliko podporo navijačev in da se bomo skupaj uvrstili v ligo prvakov," pa je razmišljal Blaž Vehovec, ki so mu sodniki na prvi tekmi ob koncu prvega polčasa dosodili sumljiv prekršek za enajstmetrovko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice