Šport > Nogomet
23 ogledov

"Švicarska liga močnejša od slovenske"

Domen Črnigoj Luka Koper Katarina Ponjavić
Bivši član Luke Koper Domen Črnigoj si je za novo nogometno domovanje izbral švicarski Lugano, pri katerem si je hitro izboril mesto v prvi enajsterici

"V klubu so me odlično sprejeli. Zaenkrat je res vse super, prilagajanje na novo okolje pa mi je precej olajšalo dejstvo, da je v klubu kar nekaj nogometašev s področja Balkana," je iz Švice sporočil Domen Črnigoj, ki se posebej veseli sodelovanja s kontroverznim trenerjem Zdenekom Zemanom.

"S trenerjem se dobro razumeva. Že po nekaj treningih me je dvakrat zapored uvrstil v prvo enajsterico in dvoboja sem odigral do zadnje minute, kot kaže pa bom tudi na sobotni tekmi proti Baslu v prvi postavi," je z izkazanim zaupanjem zadovoljen 19-letni Primorec.

"Treningi so zelo naporni. Veliko je poskokov, sprintov in podobnih stvari. Obenem ogromno delamo na zaključkih akcij in takšen način dela mi zelo ustreza. Prvi tekmi sem po mojem mnenju kar dobro odigral in tudi ljudje iz kluba so zadovoljni," dodaja mladi reprezentant, ki tako meni, da je ob koncu prestopnega roka naredil pravo potezo.

"Švicarska liga je precej močnejša od slovenske. Igra se hitrejši nogomet in menim, da je to dobra odskočna deska za naprej," je še dejal nekdanji član Luke Koper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.