Šport > Nogomet
1061 ogledov

Takšno je stanje hudo poškodovanega kapetana

Emir Spahić Profimedia
Pretekli teden je BiH pretresla nesreča priljubljenega športnika.

Pred nekaj dnevi je športno javnost razžalostila informacija o hudi prometni nesreči Emirja Spahića, nekdanjega kapetana bosanske nogometne reprezentance.

Leo Messi Emir Spahić Prometna nesreča Šport Kapetan reprezentance v kritičnem stanju, nazadnje igral za isti klub kot nedavno umrli najstnik

Spahić, branilec s spoštovanja vredno mednarodno kariero, ki je izbrano vrsto BiH vodil do njenega premiernega svetovnega prvenstva leta 2014 v Braziliji, se je s svojim terenskim vozilom prevrnil in utrpel nevarne poškdodbe.

V nekaterih medijih so se pojavile informacije, da je Spahiću odpovedala ledvica zaradi tromboze, toda po besedah njegove družine se počuti relativno dobro.

Spahić se je poškodoval prejšnji teden v noči s četrtka na petek, s ceste je zletel v bližini Gackega pri Trebinju. Nato je bil s helikopterjem premeščen v sarajevsko univerzitetno bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.