Šport > Nogomet
19 ogledov

Trije slovenski šerifi

Pri 23 letih je Tadej Apatič v slovenski ligi odigral že več kot sto tekem. (Fot Žurnal24 main
Tadej Apatič se bo v novi sezoni pridružil Daliborju Volašu in Miralu Samardžiću pri moldavskem Sherifu iz Tiraspola. Štiriindvajsetletni Prekmurec je za Domžale nastopal kar sedem sezon.

Levi bočni branilec se bo po sedmih letih tekanja po slovenskih prvoligaških zelenicah preselil na vzhod starega kontinenta. V Moldaviji, državi, ki je razdeljena na romunski in ruski del, se bo pridružil še dvema slovenskima legionarjema, Daliborju Volašu in Miralu Samardžiću.

"Že dolgo časa se je pripravljal ta prestop in z veseljem povem, da smo ga tudi uradno zaključili. Tadej je skozi leta postal pravi Domžalčan in kot takšnega smo ga sprejeli tudi v našem nogometnem klubu. Ponovno nam je uspelo izpeljati prestop, ki je tako v interesu kluba kot tudi igralca," je povedal športni direktor domžalskega prvoligaša Matej Oražem.

Sherif se je predlani uvrstil v skupinski del Lige prvakov, v pretekli sezoni pa se je od Evrope poslovil že v kvalifikacijah za Ligo Evropa. V prihodnji sezoni se bodo Moldavci kvalifikacijam za Ligo prvakov priključili v drugem predkrogu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.