Šport > Nogomet
433 ogledov

V brezgotovinski Ljudski vrt pravočasno za koreografijo

Ljudski vrt Maribor
Mariborski klub je navijačem podal nekaj navodil pred nocojšnjo tekmo z Liverpoolom.

Ljudski vrt je za srečanje tretjega kola skupince E Lige prvakov med Mariborom in Liverpoolom razprodan, na tribunah bo 12.450 gledalcev. NK Maribor je vsem obiskovalcem svetoval pravočasen prihod na stadion, vrata objekta se bodo odprla ob 19.15.

Pred začetkom je načrtovana množična koreografija, kar je še en razlog za pravočasen prihod, v mariborskem klubu pa naprošajo, da se deli koreografije po prvem sodniškem žvižgu ne bi metali na zelenico.

Philippe Coutinho Liverpool Igra milijonov Šport Z zasedbo Liverpoola bi plačali pol drugega tira

Ljudski vrt je sedaj brezgotovinski stadion. Kupovanje hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni več mogoče z gotovino, veljajo osebne bančne kartice, Vijolčna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor.

Blagajne stadiona bodo zaprte, saj vstopnice niso več na voljo.

V vijoličastem klubu so še enkrat opozorili na zaporo nekaterih cest okrog stadiona vse od torkovih jutranjih ur in ustrezno spremenjen prometni režim na območju.

Vsi imetniki vstopnic za obračun imajo na voljo brezplačen avtobusni prevoz na vseh linijah skozi mestno središče od 18. ure do konca veljavnega voznega reda, na nočnih krožnih linijah pa do enih zjutraj.

Michael Owen Olimpija Liverpool Leta 2003 Šport Tako se je Liverpool odrezal v Ljubljani
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.