Šport > Nogomet
16 ogledov

Za napad dobil pet tekem

Paolo Guerrero v letošnji Bundesligi najbrž ne bo več nastopil. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Paolo Guerrero je nekemu navijaču v glavo vrgel plastenko. S strani nemške nogometne zveze je bil kaznovan s petimi tekmami prepovedi nastopanja v nemški Bundesligi.

Paolo Guerrero in njegov klub Hamburger SV se bosta pritožila na kazen, ki jo je dobil nogometaš, ker je po tekmi proti Hannovru nekemu navijaču v glavo vrgel plastenko. Guerrero je bil sicer kaznovan s petimi tekmami prepovedi nastopanja v nemški Bundesligi, kar pomeni, da v letošnji sezoni v tem tekmovanju ne bi mogel več igrati.

Nemška nogometna zveza še ni sporočila, kdaj bo obravnavala pritožbo. Zveza lahko skrajša kazen, obstaja pa tudi tveganje, da jo še podaljša. Guerrero je dejal, da se bo, če pritožba ne bo uspešna, osredotočil na tekme evropske lige, v kateri se je Hamburg prebil do polfinala. Kljub temu si v tej sezoni še vedno želi zaigrati tudi v Bundesligi.

Klub mu je sicer prisodil denarno kazen, ni pa mu prepovedal nastopati. Posnetek incidenta si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.