Šport > Nogomet
1369 ogledov

Zavrača milijone, ostal bo zvest padlemu klubu

Jonas Hector
Redko videna poteza.

Nemški reprezentant Jonas Hector je v trenutku postal najbolj priljubljeni nogometaš Kölna. Kozlički se bodo po koncu sezone morali preseliti v drugo nemško ligo, a to igralca ni odvrnilo od podaljšanja pogodbe. In to kljub temu, da je imel v dosedanji klavzulo, ki mu omogoča odhod, če klub izpade iz Bundeslige, poleg vsega pa si ga v svojih vrstah želi še nekaj precej bolj uglednih moštev.

Za branilca se sicer zanimajo pri Arsenalu in dortmundski Borussiji, njegove predstave pa je v zadnjem času spremljalo še kar nekaj klubov, ki so pripravljeni plačati večmilijonsko vsoto za njegov prestop. "V Kolnu sem dobil priložnost, v klub sem prišel iz tretje lige in postal profesionalec. Klubu bom večno hvaležen in ne bi bilo prav, da bi odšel zdaj, ko me potrebuje," je dejal 27-letni nogometaš.

Ta je z Nemčijo lani osvojil pokal konfederacij, zdaj pa je s Kölnom podaljšal pogodbo do leta 2023. S tem je klubu v primeru predčasnega odhoda priskrbel vsaj veliko boljše izhodišče pri določanju njegove odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.