Šport > Nogomet
992 ogledov

Zidane dokončno zaprl poglavje o Ronaldu

cristiano ronaldo zinedine zidane EPA
Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je dokončno razčistil vsa namigovanja o selitvi njegovega prvega zvezdnika.

Cristiano Ronaldo ostaja član Real Madrida, je sporočilo, ki ga je v zadnjem intervjuju posredoval francoski strateg Zinedine Zidane.

Govorice, da se bo prvi favori za Ballon d'Or preselil k Manchester Unitedu ali Paris Saint-Germainu, so v zadnjih dneh dokončno poniknile, zdaj pa je to, kar je jasno že nekaj časa, uradno potrdil tudi trener španskega prvaka.

"Cristiano je eden izmed nas. Ostal bo z nami. To je to. Trenutno je na počitnicah. Počiva, kar si je tudi zaslužil. Počakali bomo do konca njegovih počitnic, potem pa se nam bo znova pridružil," je zatrdil Zidane.

cristiano ronaldo zinedine zidane | Avtor: EPA EPA
Nekdanji vrhunski nogometaš ima za seboj izjemen uvod v trenersko kariero, saj je s kraljevim klubom osvojil dve Ligi prvakov (2016, 2017) in naslov španskega prvaka (2017).

Upokojeni napadalec je prepričan, da bo za ponovitev uspehov v prihajajoči sezoni potreboval vse svoje igralce, ne le Ronalda in drugih zvezdnikov, ter se ob tem dotaknil še slovesa Alvara Morate

"Kaj lahko rečem, kot da mu želimo vso srečo. Razen proti Madridu. Morata ve, da je Madrid njegov dom. Vedno bo tako. Moral je sprejeti odločitev. Želim mu vso srečo, razen ko bo igral proti nam," je povedal Zidane.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice