Šport
27 ogledov

Đoković kot Fellaini: drugič zaplesal

novak đoković Reuters
Srb Novak Đoković je izpolnil svojo obljubo in po zmagi proti Uzbekistancu Denisu Istominu še drugič v tem tednu postregel z nekaj plesnimi koraki.

Prvi lopar sveta Novak Đoković je v tretjem krogu mastersa v Montrealu v treh nizih z 2:6, 6:4, 6:4 premagal Uzbekistanca Denisa Istomina in ohranil smer za polfinalni spopad z Rafaelom Nadalom.

Srbski tenisač si je po koncu obračuna nadel lasuljo, ki še najbolj spominja na pričesko nogometaša Evertona Marouneja Fellainija, in še drugi dan zapored zaplesal ob spremljavi pesmi Get Lucky.

Đoković je za zmago proti Istominu, ki je v zadnjem obračunu s Srbom dobil eno samo igro, potreboval tri nize. ''Prvo polovico obračuna je igral bolje od mene. Poskušal sem najti ritem. On je igral zelo dobro in name vršil pritisk,'' je povedal Đoković, ki je novinarje nasmejal z besedno igro. ''Vesel sem, da sem imel srečo (''got lucky'') in po dvoboju zaplesal na igrišču,'' je dodal 26-letnik.

V Montrealu je že znanih vseh osem četrtfinalistov, še posebno dobro pa kaže domačim tenisačem, saj sta se med najboljših osem prebila kar dva Kanadčana.

ATP Masters 1000, Montreal, četrtfinalni pari:

Vasek Pospisil (Kan) - Nikolaj Davidenko (Rus)
Milos Raonic (Kan) - Ernests Gulbis (Lat)
Novak Đoković (Srb) - Richard Gasquet (Fra)
Rafael Nadal (Špa) - Marinko Matosevic (Avs)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.