Šport
62 ogledov

Đokovića bo treniral Boris Becker

Boris Becker Reuters
Srbski tenisač Novak Đoković je sporočil, da bo s prihodnjim letom njegov glavni trener postal nekdanji tenisač Boris Becker.

Nemec bo v vlogi glavnega trenerja na tem položaju zamenjal Slovaka Mariana Vajdo, ki pa bo ostal v ekipi trenutne številke dve moškega tenisa. Novak Đoković se že veseli sodelovanja z Beckerjem, ki je s 17 leti postal najmlajši zmagovalec Wimbledona, skupno pa je v karieri osvojil 64 naslovov na turnirjih ATP.

"Resnično se veselim sodelovanja z Borisom Beckerjem. Je prava legenda, nekdo, ki ima izjemno znanje tenisa in mi bo z izkušnjami pomagal do novih trofej na največjih turnirjih. Becker je tudi izjemen človek in prepričan sem, da se bo odlično vključil v našo ekipo," je na svoji spletni strani o veseli novici zapisal Srb.

Becker bo kot trener Đokovića obnovil tudi staro rivalstvo z nekdanjim najboljšim tenisačem sveta Ivanom Lendlom, ki bo v prihodnji sezoni opravljal naloge glavnega trenerja, Škota Andyja Murrayja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.