Šport
1781 ogledov

Slovenski reprezentant pokazal posledice mesarskega štarta

Matej Fideršek Profimedia
Na tekmi finala slovenske futsalske lige je prišlo do neljubega dogodka.

Pretekli konec tedna sta se na drugi tekmi finalne serije 1. SFL udarila domača Litija in gostujoči aktualni prvak Dobovec.

Srečanje so po streljanju šestmetrovk dobili Litijani (9:8) in izid v zmagah poravnali na 1:1. Lovoriko bo osvojilo moštvo, ki bo prvo zbralo tri zmage.

Boj za svojo enajsto prvenstveno zvezdico pa bo Litija nadaljevala brez enega glavnih adutov. V prvem polčasu nedavnega srečanja jo je namreč skupil Matej Fideršek.

Poškodoval se je ob štartu reprezentančnega kolega Roka Mordeja. Slednji začuda ni bil sankcioniran za svoje početje.

Igor Osredkar, Kristjan Čujec Uspeh Šport Slovenija se je prebila na EP

Po srečanju so v najtrofejnejšem slovenskem futsalskem klubu s fotografijo ovekovečili Fiderškovo poškodbo in sarkastično pripisali: "Posledica čistega štarta."

Matej Fideršek poškodba | Avtor: Facebook Facebook

"Igralci so se držali navodil. Niso igrali brezglavo. Zmaga pa je za našega Mateja," je po tekmi povedal trener Litije Senudin Džafić.

Tretja tekma finala bo odigrana v torek v Rogaški Slatini, četrta v petek v Litiji, morebitna peta pa prihodnji torek v Rogaški Slatini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice