Šport
8919 ogledov

Superzvezdnik pijan kot čep z barke zalučal dragoceni pokal

Tom Brady Profimedia
Tom Brady si je dal duška.

Tampa Bay Buccaners so kljub epidemiji koranivurusa priredili veliko proslavo ob svojem drugem naslovu prvaka v ameriškem nogometu, v Super Bowlu so z 31:9 premagali Kansas City.

Tom Brady in soigralci so se zabavali na plovilih, spremljalo pa jih je na tisoče navijače. Sedemkratni prvak lige, šest prejšnjih je osvojil z ekipo New England Patriots, je bil prvi mož svojega moštva tudi zunaj igrišča. Triinštiridesetletnik je očitno kar nekajkrat pregloboko pogledal v kozarec, med zabavo pa je njegova poteza zgrozila številne ljubitelje ameriškega nogometa. Legendarni podajalec je namreč med zabavo s svojega plovila odvrgel dragoceni Lombardijev pokal, na drugi barki pa so ga na srečo ujeli. Če bi pokal padel v vodo...

Po pristanku je Brady le stežka zakorakal mimo novinarjev in snemalcev, pri hoji mu je pomagal njegov zvesti pomočnik s terena Rob Gronkowski. "Tu ni nič posebnega za videti... malce preveč tekile iz avokada," je kasneje po twitterju sledilcem sporočil Brady.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.