Šport
26 ogledov

To je Prevc pripravil za lepši konec leta

peter prevc EPA
Peter Prevc za lepši konec leta organizira dobrodelno dražbo.

Na dobrodelni dražbi se bodo dražitelji lahko potegovali za reprezentančno bundo, v kateri je Peter Prevc v lanski sezoni 23-krat stopil na zmagovalni oder. Oblečen v to bundo je visoko dvignil v zrak Zlatega orla za zmago na novoletni turneji, prejel medaljo na svetovnem prvenstvu v poletih in na koncu leta še oba kristalna globusa. 

Prevc bo celoten znesek zbran z dražbo namenil projektu Botrstvo v Sloveniji. Izklicna cena bunde je 720 evrov, kolikor znaša celoletno botrstvo za dva otroka. Znesek se lahko zvišuje po najmanj 30 evrov, kolikor znaša mesečno botrstvo za enega otroka. 

Zbiranje ponudb traja od 8. ure danes pa vse do 12. decembra do 12. ure. Ponudbe zbirajo na elektronski naslov info@peterprevc.com. V zadevo je treba vpisati geslo DRAŽBA, v sporočilo pa naslednje podatke:
- ime in priimek ter (naziv podjetja),
- »anonimno« ime - ime pod katerim želite, da objavijo vašo ponudbo (neobvezno),
- naslov stalnega prebivališča,
- kontaktno telefonsko številko,
- e-mail naslov,
- višino ponujenega zneska, ki mora znašati najmanj 30€ več od prejšnje ponudbe.

Aktualne rezultate dražbe bodo sproti objavljali na Prevčevi spletni strani. 

To ni prvič, da se Peter aktivno vključuje v projekt Botrstva. Marca letos so Petrove smuči prodali v okviru dobrodelne dražbe Vala 202. Takrat so zanje dobili izjemnih 45.000 evrov. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.