Šport
49 ogledov

Toliko stane, da se dotaknete Ronalda

navijač portugalska vdor euro 2016 EPA
Sodišče v Marseillu je kaznovalo navijača, ki je pritekel na igrišče med tekmo Portugalske in Poljske ter za dres potegnil Cristiana Ronalda.

Samshir Karimi, ki je v 110. minuti četrtfinalne tekme med Portugalsko in Poljsko želel objeti Cristiana Ronalda, bo moral plačati 500 evrov kazni, je odločilo sodišče v Marseillu.

navijač portugalska vdor euro 2016 | Avtor: EPA EPA
Karimi se je deset minut pred iztekom tekme izmuznil varnostni službi in stekel v smeri Ronalda ter portugalskega napadalca zgrabil za dres.

Ronaldo se je uspel umakniti, zlobni jeziki pa so hitro delo nog označili za njegovo najboljšo potezo na tekmi.

Navijaču je na igrišče sledilo več predstavnikov varnostne službe, ki so ga zgrabili za vse štiri ude in ga nemočnega odnesli z zelenice.

Karimi je na zaslišanju pojasnil, da je na igrišče pritekel zato, ker je Cristiano Ronaldo ''njegov idol'', vendar sodnika ni uspel omehčati.

To je bil drugi 'incident' na evropskem prvenstvu, za katerega so poskrbeli goreči navijači portugalskega reprezentanta. Na tekmi z Avstrijo na Parku princev se je Ronaldu uspel približati navijač, ki je želel posneti selfi. Portugalec mu je ustregel.

Denarna kazen je doletela tudi portugalsko nogometno zvezo, ki bo morala plačati 7000 evrov. Pet tisočakov jo bo stal vdor navijača, dva pa navijaški izgredi na tribunah.

ronaldo navijač selfi | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.