Šport
22 ogledov

Trgovec zaradi stav ob Super Bowlu ob milijone

(Seattle Seahawks - Denver Broncos) Super Bowl EPA
Lastnik trgovine s pohištvom v Houstonu bo moral zaradi zmage Seattle Seahawks na nedavnem Super Bowlu kupcem vrniti okrog sedem milijonov dolarjev.

Jim McIngvale, lokalni prebivalci ga poznajo kot Vzmetnico Macka, je s kupci pohištva v svoji poslovalnici sklenil stave, zaradi katerih bo ob ogromen del zaslužka. V desetdnevni akciji je obljubljal, da jim bo vrnil denar, če bodo igralci Seattle Seahawks na Super Bowlu premagali Denver Broncos.

Pogoji sodelovanja so bili, da so kupci kupili za najmanj 6.000 dolarjev pohištva in ga iz trgovine odnesli do nedeljskega finala. McIngvale je dejal, da je v akciji sodelovalo približno tisoč kupcev, ki so v povprečju porabili 7.000 dolarjev.

"To je res velika izguba, ampak vsaka reklama nekaj stane. Najpomembnejše je, da smo zdaj znani v javnosti," je dejal McIngvale. Izguba v višini sedmih milijonov dolarjev znaša šest odstotkov skupnega letnega zaslužka njegovega podjetja, ki je ocenjeno na 120 milijonov ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.