Šport
27 ogledov

V Pulju bodo Olimpijo spremljali tudi s CNN

arena pula hokej spektakel Grega Prebil
Spektakularna tekma, ko bodo v puljsko Areno, rimski amfiteater, v ligi Ebel zadrsali hokejisti Medveščaka in Telemach Olimpije, se vse bolj približuje.

Vstopnice za puljski dvoboj, kakršnega v zgodovini še ni bilo, med Medveščakom in Telemach Olimpijo kupujejo celo v ZDA in na Novi Zelandiji. Nenavadna tekma, ko se bodo hokejisti za ploščkom ob zatonu poletja poganjali zunaj, je pritegnila mnogo medijske pozornosti. Tako vključitev v prenos načrtuje celo slovita ameriška televizijska hiša CNN, slovenski ljubitelji hokeja pa jo boste našli na enem od programov Sport Kluba.

"Najavili so se nam gostje iz svetovnega hokeja, ki bi hoteli prisostvovati dogodku, ki mu ni para. Mislim, da bo slika iz Pulja obšla ves svet," je dejal predsednik Medveščaka Damir Gojanović. Medveščak bo v slovitem antičnem objektu gostil tudi Dunaj. Projekt je stal okrog pol milijona evrov. Zaradi visokih temperatur pa je led do tekme zaščiten s posebno folijo, ki je po sestavi podobna materialom za astronavtske obleke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.