Šport
26 ogledov

Mušič ostaja zmaj še eno leto

tilia olimpija prvak prvaki slavje jesenice mušič Boštjan Tacol
Aleš Mušič, Damjan Dervarič in mladi Ken Ograjenšek so podaljšali svoje pogodbe z HDD Telemach Olimpijo. Zmaji so v svoje vrste pripeljali tudi najboljšega branilca norveške lige Patricka Coulombeja.

Ekipa HDD Telemach Olimpija, edina slovenska predstavnica v hokejski ligi Ebel, je sklenila enoletno pogodbo s 27-letnim kanadskim branilcem Patrickom Coulombejem, ki je v prejšnji sezoni nastopal na Norveškem. Za ekipo Valeringa je na 57 tekmah dosegel 61 točk (19 golov, 42 podaj) in je bil najboljši branilec norveške lige.

Danes sta za eno leto pogodbi podaljšala kapetan Olimpije v minuli sezoni Aleš Mušič, ki je bil najboljši slovenski hokejist po točkah v ligi Ebel, ter branilec Damjan Dervarič. Mladi napadalec iz Celja Ken Ograjenšek pa je obljubil triletno zvestobo.

Coulombe je doslej s sedmimi tekmami okusil tudi najmočnejšo ligo NHL, kjer je za ekipo Vancouver Canucks dosegel eno podajo. V Ljubljano bo prišel 12. avgusta, ostali tujci pa bodo v slovensko prestolnico prišli konec tedna, saj se bodo v ponedeljek začele priprave na novo sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.