Šport
26048 ogledov

Vroča deskarka razvnela navijače, nato poniknila

Print Screen
Profesionalna surferka je požela veliko pozornosti z napovednikom za kratki film Skin Deep.

Avstralska profesionalna deskarka na vodi Felicity Palmateer je v zaključku lanskega leta objavila žgečkljiv izsek iz filma Skin Deep in z njim razvnela svoje oboževalce. 

Na posnetku se je 24-letna lepotička v Evinem kostumu predajala užitkom surfanja na vodi. Štiriminutni kratki film so snemali več kot tri leta na Fidžiju, Havajih in v Avstraliji, ob objavi napovednika pa naj bi bil projekt v sklepni fazi produkcije.

Več kot pol leta kasneje provokativni kratki film še vedno ni ugledal luči sveta, čeprav nihče pravzaprav ne ve, kje se je zataknilo. Deskarka je bila ob objavi napovednika zelo aktivna pri promociji, a se odtlej na to temo ni več oglasila.

"Skin Deep je zame umetniški projekt. Združuje moji dve življenjski strasti - umetnost in deskanje. Skin Deep je moja interpretacija popolne svobode. Ocean je moje igrišče, ki me je izoblikovalo celo življenje. Enako lahko rečem za umetnost," je takrat dejala.

Napovednik je izzval mešane odzive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello tropics we meet again... 😏 @airasia @wsl #AirAsiaTravelBuddies #WonderfullIndonesia

A post shared by Felicity Palmateer (@flickpalmateer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Submerged @gopro #goprohero7

A post shared by Felicity Palmateer (@flickpalmateer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in the tropics and pretty happy about it 🥰 @billabongwomens

A post shared by Felicity Palmateer (@flickpalmateer) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.