Šport > Zimske olimpijske igre 2018
4304 ogledov

Vonnova: Ne obsojajte me

lindsey vonn
Ameriška šampionka odšteva dneve do prvega nastopa v Pyeongchangu.

Kraljica hitrih disciplin Lindsey Vonn težko pričakuje svoj prvi nastop na olimpijskih igrah v Južni Koreji. 

Za ameriško zvezdnico bo nastop na sobotnem supervelelslalomu, ki se začne ob 3. uri zjutraj po srednjeevropskem času, prvi na OI po letu 2010, saj je pred štirimi leti v Sočiju manjkala zaradi poškodbe kolena.

"Zelo sem že nestrpna," je nekaj dni pred prvo tekmo zapisala Vonnova, ki že ima superveleslalomsko olimpijsko odličje. Pred osmimi leti je v Vancouvru osvojila bron.

"Verjetno si bom pogrizla vse nohte. Ne obsojajte me," je zapisala zmagovalka 81 tekem za svetovni pokal. "Tekmujem 17., 21. in 23. Še približno tri dni, 22 ur in 56 minut," je še dodala ameriška zvezdnica.

Vonnova bo v Pyeongchangu nastopila na superveleslalomu (17. februar ob 3.00), smuku (21. februar ob 3.00) in kombinaciji (23. februar ob 3.00 in 6.30).

Američanka je med olimpijskimi igrami zelo dejavna na družbenih omrežjih. Svoje sledilce je danes nasmejala z zabavnim posnetkom švicarskega olimpijca, ki je v Pyeongchangu izumil nov "olimpijski šport".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice