Šport > Zimski športi
38645 ogledov

Peter Prevc razkril resnični razlog, zakaj ni odpotoval z ekipo v ZDA

Peter Prevc Saša Despot
Za slovensko skakalno reprezentanco je zelo uspešen konec tedna v ZDA, medtem ko je Peter Prevc vikend preživel nekoliko drugače.

Močno oslabljena slovenska reprezentanca v smučarskih skokih je tudi brez svojih prvih dveh adutov Anžeta Laniška in Petra Prevca minuli vikend navdušila v olimpijskem Lake Placidu, ki je bil naslednja postaja svetovnega pokala.

Izkazal se je predvsem Lovro Kos, ki je na ameriških tleh prišel najprej do svoje sploh prve posamične zmage v svetovnem pokalu, medtem ko se je na drugi posamični tekmi še tretjič v karieri zavihtel na stopničke, tokrat na drugo mesto.

Nekoliko grenkega priokusa je pustila le superekipna tekma parov, kjer sta Kos in Domen Prevc veljala celo za tiha favorita, a sta preizkušnjo končala na šestem mestu.

In kaj sta v tem času počela do ameriških tekem najboljša Slovenca v skupnem seštevku svetovnega pokala? Lanišek seveda še vedno okreva po hudi poškodbi kolena in upa, da bo nared vsaj za Planico, morda pa že za norveško trunejo.

Peter Prevc | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Kaj pa Peter? Že ob razkritju, da letos v Planici končuje svojo bogato kariero, je bilo pojasnjeno, da najizkušenejši slovenski skakalec letos ne bo potoval s preostankom moštva v ZDA, saj naj bi bil Lake Placid edina postojanka do konca sezone, katero bo izpustil.

Zdaj pa je naš orel razkril "resnico", zakaj ni s preostankom moštva odpotoval v ZDA. Ob prekrasno fotografijo svoje družinice našemljene v junake iz filmov o Kekcu je namreč zapisal "Zakaj v resnici nisem šel v Ameriko."

Kot kaže, je Prevc prosti vikend pred nadaljevanjem sezone izkoristil za druženje z družino, sam pa se je za maškare našemil v Bedanca, njegova Mina je bila Mojca, medtem ko sta bila sinova našemljena v Kekca in Kosobrina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice